Compacte kinderwagens

Kleine hal, kofferbak of gewoonweg niet voldoende ruimte voor een grote kinderwagen? Geen zorgen! Er bestaan hele mooie, praktische én compacte kinderwagens die gemaakt zijn voor kleine ruimtes. Wij zetter er 5 voor je op een rij in verschillende prijsklassen:

  1. De Joolz Hub
  2. De Bugaboo Bee6
  3. De Cybex MIOS
  4. De Quinny Hubb
  5. Easywalker MINI
5/5

Nummer 1

Joolz

Hub+

Met de compacte Joolz Hub+ kinderwagen ben je helemaal klaar voor de stad. De wagen is uit te breiden met een knusse cocoon.  Je kindje kan er gewoon vanaf de geboorte in. En weet je wat ook handig is? De supergrote boodschappenmand waar wel 18 liter aan boodschappen in kan. Al met al een perfecte wagen voor in de stad.

Pluspunten

5/5

Nummer 2

Bugaboo

Bee6 + wiegbekleding

De Bugaboo Bee6 is een echte citywagen. De wagen is klein en ook heel wendbaar. Zoals we gewend zijn van Bugaboo. Schaf je ook de wiegbekleding aan dan kan je kindje al vanaf de geboorte in deze compacte kinderwagen.

Pluspunten

Let op! Wiegbekleding bestel je apart.

5/5

Nummer 3

Cybex

MIOS met LUX of LITE COT

De Cybex MIOS is een ultraluxe én compacte kinderwagen. De wagen is maar 50 cm breed! Je kunt de wagen combineren met de LUX reiswieg of LITE COT. Dan kun je de wagen al gebruiken vanaf de geboorte. Kies je voor de LITE COT? Dan kan je deze wagen in een stuk opvouwen tot een klein pakket dat zelfstandig kan staan. Stel de MIOS helemaal zelf samen en kies voor een frame dat jij mooi vindt: rosegoud, matzwart, chrome met zwarte details of chrome met bruine details. 

Pluspunten

5/5

Nummer 4

Quinny

Hubb + reiswieg

De Quinny hubb is een praktische en kleine kinderwagen voor een hele fijne prijs. En je hebt bovendien veel opbergruimte. Wel 10kg! En verwacht je een tweede kindje? Dan kan je deze wagen zelfs uitbreiden tot compacte duowagen! Kortom, een superhandige wagen.

Pluspunten

5/5

Nummer 5

Easywalker

MINI + reiswieg Oxford

Easywalker en MINI – jaja, die van de MINI coopers – sloegen de handen ineen en ontwierpen samen een kleine kinderwagen met allure. Deze MINI kinderwagen weegt met zitje slechts 8kg! Met recht een compacte kinderwagen dus. En met de MINI reiswieg Oxford kun je de wagen al gebruiken vanaf de geboorte van je kindje.

Pluspunten

De wagen is geschikt voor kindjes tot ongeveer 15 kg.

Scroll naar boven