Goedkope kinderwagens: 5x onder €555,-

Een goedkope kinderwagen kopen. Kan dat wel?

Een goedkope kinderwagen shoppen? Allereerst is de vraag natuurlijk: Wat is goedkoop? Dat is echt voor iedereen anders. Maar, een kinderwagen hoeft echt niet per se meer dan €1000,- te kosten. Heb je minder budget? Of vind je het gewoon niet zo prettig om zoveel geld uit te geven aan een wagen? Wij zetten 5 kinderwagens onder de €555,- voor je op een rij. 

Maandelijks budget
5/5

Nummer 1

Maxi-Cosi

Adorra 2 met Oria Reiswieg

Wie nog nooit van Maxi-Cosi heeft gehoord heeft waarschijnlijk onder een steen gelegen. Maar Maxi-Cosi kennen we wel vooral van het – jaja – autostoeltje. Dit merk heeft het voor elkaar gekregen om zo’n goed autostoeltje te ontwerpen dat we autostoeltjes vaak zelfs Maxi-Cosi noemen. Ook al is het niet van dat merk. Dat zegt wel wat over de degelijkheid. Maxi-Cosi maakt ook kinderwagens met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo ook deze Maxi-Cosi. De Adorra 2 is ook in combinatie met de Oria Reiswieg te koop.

Pluspunten

5/5

Nummer 2

Qute Q

Move kinderwagen 2-in-1

Met de Qute Q Move heb je een wagen waarmee je soepel rijdt over elk terrein. De kinderwagen heeft:

Pluspunten

Het zitje van de wagen is in 3 hoogtes te verstellen. En door de adapters kan je makkelijk een autostoeltje van een ander merk op het frame van de wagen plaatsen. 

5/5

Nummer 3

Joie

Versatrax 2-in-1 kinderwagen

De Joie Versatrax is een kinderwagen geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 22 kg. En je hebt ‘m al vanaf €450,- . Voordelen van deze wagen?

Pluspunten

5/5

Nummer 4

Cybex

Balios S kinderwagen met de Cybex S reiswieg

Een Cybex onder de 555 euro? Jazeker! En eentje met hele mooi reviews. Compact op te bergen, rijdt lekker én voor een hele fijne prijs. Cybex is een ontzettend mooi merk en deze kinderwagencombinatie heeft een hele goede prijskwaliteitsverhouding. Zo heeft deze wagen:

Pluspunten

De wagen is geschikt voor kinderen tot 17 kg en kun je combineren met een autostoeltje van hetzelfde merk. Wel zo handig.

5/5

Nummer 5

Koelstra

Binque Daily Kinderwagen

Koelstra is een degelijk merk en kennen we vooral van de buggy’s. Maar ze hebben ook een hele fijne 2-in-1 kinderwagen, voor een mooie prijs. 

Dit zijn de voordelen van deze wagen:

Pluspunten

De wagen is geschikt voor kindjes tot ongeveer 15 kg. En je koopt ‘m inclusief reiswagen bij Babypark voor €449,-

Dat waren ze. 5 kinderwagens onder de €555,- euro. En dit zijn echt niet de enige. Je hebt nog veel meer supermooie, ‘goedkopere’ kinderwagens. Nog een paar algemene tips voor als je op zoek gaat naar een kinderwagen:

Allemaal dingen die je moet weten voordat je een kinderwagen gaat kopen. Zo voorkom je dat je een miskoop doet.

Scroll naar boven